Etiketter

BLOGG (28) Cambridge (1) FILM (1) FOTON (4) INFO (1) LCHF (6) MOTION (1) RECEPT (9)

söndag 22 juli 2012

Kladdkaka ala LCHF


Söndagens guldkant på tillvaron...Mums..

200 g 70% choklad (Fazer dessertchoklad)
200 g smör
1 dl sockerersättningsströ (tex sukrin)
1 tsk vaniljpulver eller 1 krm Dr Oetkers vaniljarom
4 ägg
Smält smör och choklad på låg värme.
Vispa ägg, strö och vanilj riktigt luftigt.
Häll chokladsmeten i äggsmeten och vispa en stund.
Häll i springform och grädda i 200 grader i 6 minuter.
Låt stå kallt.
Servera med en klick vispgrädde och valfria bär!



(Recept hämtat från www.56kg.se)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar